Zakonodaja in regulativa za tujce

  

Podjetje Magnif d.o.o. na ‘enem mestu’ združuje potrebna znanja, pravila in značilnosti na trgu na področju zakonodaje za tujce, regulative za tuja podjetja in administrativnih postopkov za tuje državljane. Družbe običajno ne razpolagajo z vsemi potrebnimi znanji, s katerimi bi lahko poskrbeli za učinkovito izvedbo vseh aktivnosti in postopkov v novem okolju, tuji državljani pa ne s potrebnim časom in informacijami, da bi lahko realizirali vse potrebno. V kolikor tuje podjetje oziroma tuj državljan izpolnjuje vse potrebne pogoje, ki jih predpisujejo zakonodaja za tujce, kvote za tuje državljane, določbe za tuje družbe in ostala regulativa za tuje državljane, strokovno in v primernem času poskrbimo za realizacijo želja naše stranke.

 

Skupaj izdelamo program, ki bo zadovoljil želje in zahteve stranke, obenem pa bo tujec še naprej učinkovito opravljal svojo osnovno dejavnost. S tem, ko nam zaupate svetovanje in koordinacijo zapletenih postopkov za tujce se izognete številnim zapletenim proceduram. Z našim znanjem, poslovnimi povezavami in aktivnostmi stranki prihranimo čas in denar.

 

Prednosti za podjetja (pravne osebe), ki poslujejo s tujci

 
Dolgi in kompleksni administrativni postopki, zahtevana dokumentacija v slovenskem jeziku, zahtevane notarske overitve ter poznavanje zakonodaje za tujce in ostale regulative za tuja podjetja zahtevajo ogromno znanja, aktivnosti, človeških virov ter časa. Cilji podjetij in posameznikov so pravočasna predložitev obrazcev ter pridobitev raznih dovoljenj pri uradnih organih, skladno z roki opravljene obvezne prijave in odjave, pravočasna registracija podjetja, pridobitev poslovnih in/ali stanovanjskih prostorov itd… 
 
Storitve izvedemo sami ali pa stranki predlagamo najprimernejšega izvajalca storitve.  
 

Prednosti za tujce in njihove družinske člane

 
Z našo pomočjo se bodo tujci in njihovi družinski člani uspešno vključili v okolje. Želimo zagotoviti vse pogoje za učinkovito delo in prijetno bivanje ter nuditi vso podporo, ki jo posameznik ali družina potrebuje v novem okolju. Podjetje Magnif d.o.o. ponuja stranki vse potrebne storitve na enem mestu in nudi vso podporo, da se stranka uspešno vključi v novo okolje. Stranka si pri nas zagotovi pomoč ter svetovanje med bivanjem vse do odhoda na nove zadolžitve. 
 
Poleg tega ima stranka kup vprašanj, na katere želi pridobiti odgovore v novem okolju. Posebno ponudbo predstavlja naš 3-mesečni program, znotraj katerega nudimo osebne storitve in celotno podporo naši stranki tekom bivanja v Republiki Sloveniji (izbira zdravnika, odprtje bančnega računa, izbor internetnega ponudnika, pomoč na domu, posredovanje kontaktov in vse ostale osebne storitve za tujca). Storitve izvedemo sami ali pa stranki predlagamo najprimernejšega izvajalca storitve. 

 

Opis posameznih programov najdete pod Programi in storitve.

 

Predlagamo, da nas kontaktirate ali nam pošljete vaše povpraševanje. Vstopili bomo v stik z vami.  

 

 

copyright © 2008, Magnif d.o.o. natisni stran | dodaj med priljubljene | izvedba izdelava spletnih strani